Fehérvár feketén-fehéren

Fehér Zóna

Fehér Zóna

Szoboszlaival közös fotót posztolt, majd törölte a képviselő

2022. március 31. - Karet

Szoboszlai Dominik válogatott labdarúgóval közös fotókat tett közzé a kampányhajrában, szerdán, március 30-án közösségi oldalán Törő Gábor parlamenti képviselő, aki a Fidesz jelöltje a Fejér 2. választókerületben, amely Mórt és környékét, illetve Székesfehérvár kisebb részét foglalja magában. Ez még nem lenne különösebben érdekes, hiszen a politikusok kampányban szívesen fotózkodnak celebekkel, hírességekkel, elég csak Orbán Viktor Kis Grófoval közös minapi posztjára gondolni.

Miután azonban kérdéseket tettünk fel ezzel kapcsolatban Szoboszlai menedzsmentjének, az EM Sports Consultingnak, Esterházy Mátyás cégének, a bejegyzést másnap reggelre törölte a képviselő a közösségi oldaláról.

 

 Arra voltunk kíváncsiak, hogy a politikussal közös fotó hivatalos kiállásnak minősül-e a játékos részéről a Fidesz helyi jelöltje mellett, illetve, hogy a képek készítése során a labdarúgó tisztában volt azzal, hogy ezeket a politikus kampánycélokra fogja felhasználni, kérték erre az engedélyét? Arra is rákérdeztünk, hogy Szoboszlai Dominik egyezteti-e a közéleti, politikai megnyilvánulásait a menedzsmentjével? Válaszokat ugyan nem kaptunk, a poszt viszont eltűnt a Facebook-ról.

screenshot_20220331-115846.png

A Facebookról eltűnt, a Google képkeresőjében viszont még megtaláltuk a bejegyzés nyomát, a Felkeresés-gombra kattintva azonban már csak poszt törléséről szóló üzenet jelenik meg

Törő Gábor képviselőnek is küldtünk kérdéseket az esettel kapcsolatban, arról érdeklődtünk, hogy mikor készültek a képek, illetve kérte-e a labdarúgó engedélyét, hogy azokat felhasználja a kampányban, illetve, hogy miért törölte le végül a bejegyzést, de egyetlen kérdésünkre sem kaptunk választ.

Az EM Sports Consultingtól még azt is megkérdeztük, hogy ők kérték-e a képviselőjelölttől, hogy vegye le az oldaláról a bejegyzést, de erre sem reagáltak, amennyiben válaszolnak, frissítjük a cikkünket.

screenshot_20220331-120546.png

screenshot_20220331-115836.png

screenshot_20220331-115857.png

A bejegyzés trackback címe:

https://feherzona.blog.hu/api/trackback/id/tr9717794325
Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása